keskiviikko 18. joulukuuta 2013

”Tehän myytte lastenvaatteita”

[Teksti & kuvat: Pekka Stenlund/ Sportia-Pekka]

Vaimon toteamus osoitti, kuinka itsestään selvinä joitain asioita saattaa pitää. Kaikki ihmiset eivät välttämättä tiedä, että liikkeemme myyvät laadukkaita lastenvaatteita. Seuraavan blogitekstin aihe olikin sitä myöten selvillä.

Sportia-Pekan päähine- ja käsinevalikoimaa lapsille

Isän roolissa olen huomannut, että lapsen vaatettamiseen ei voi olla kiinnittämättä liikaa huomiota. Likaiset ja märät paikat kun ovat pienestä maailmantutkijasta kaikista houkuttelevimpia. Vaatteiden päällimmäinen kerros suojaamaan siis kosteudelta, pitämään tuulta ja mielellään hylkimään myös likaa. Välivaatteiden ja aluskerroksen on puolestaan lämmitettävä ja siirrettävä kosteutta pois iholta.

Vaatteiden ominaisuuksien ohella toinen tärkeä seikka on se, että ne ovat sopivan kokoisia käyttäjälleen. Ulkohaalarin on oltava riittävän väljä, jotta sen alle mahtuu välikerroksia ja lämmöneristykselle tärkeää ilmaa. Sopivan kokoiset ulkovaatteet eivät myöskään rajoita liikkumista, vaan lapsi saa vapaasti kyykistyä, kurotella ja hyppiä. Toisaalta vaatteet eivät saa olla liian suuria, koska tällöin esimerkiksi lahje voi kulua puhki joko taitoskohdasta tai jäädessään jalan alle.

Talvisten olosuhteiden vaatimuksiin vastaa erinomaisesti kotimainen lastenvaatevalmistaja Reima®, jonka tuotteissa on huomioitu käyttäjien eli lasten tarpeet alusta loppuun. Kaikki ylempänä esitetyt vaatimukset täyttyvät, minkä lisäksi vaatteet ovat kestäviä, helppohoitoisia ja ajattoman tyylikkäitä.

Reima Zapp -ulkohaalarit

Samat kriteerit pätevät Reiman kenkiin, jotka suojaavat pieniä jalkoja kylmältä ja märältä sekä kestävät käyttöä. Helppohoitoiset kengät on myös helppo pukea, sillä niissä on yleensä tarrakiinnitys tai etuvetoketju.

Myös Sportia-Pekan valikoimaan kuuluvat Reiman tuotteet, joista hyllyssä on niin ulkohaalareita, välihaalareita, päähineitä, kaulureita, hanskoja kuin kenkiä. Toisin sanoen lapsi on mahdollista vaatettaa päästä varpaisiin korkeatasoisilla ja turvallisilla tuotteilla. Joulun ohella viattomien lasten päivä lähenee, joten Sportia-Pekka tarjoaa kaikki Reiman tekstiilit ja kengät 30 prosentin alennuksella. Nähdään myymälöissä ja verkkokaupassa. (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti