maanantai 23. joulukuuta 2013

Alennusmyynnit alkavat, ostoskoriin näitä tuotteita

[Teksti: Pekka Stenlund/ Sportia-Pekka; kuvat: SGN Group]

Joulun alla myymälöissämme riittää kiirettä, kun pukinkonttiin päätyy sporttisia lahjoja. Todellinen vilinä alkaa kuitenkin vasta joulunpyhien jälkeen, jolloin alkavat joulun jälkeiset alennusmyynnit. Asiakkaiden näkökulmasta kyseessä on yksi vuoden odotetuimmista tapahtumista, sillä alet ovat paras aika tehdä hyviä hankintoja kohtuuhintaan.

Jokavuotinen suosikkiryhmä - vaatteet


Aiempina vuosina läpi Suomen eniten kiinnostusta ovat herättäneet vaatealet, ja trendi tulee tuskin tänä vuonna muuttumaan. Myös Sportia-Pekan myymälöissä alennukset urheilu- ja vapaa-ajan tekstiileissä ovat kohdillaan, minkä lisäksi tarjolla on runsas valikoima käytännöllisiä, kestäviä ja tyylikkäitä vaatteita.

Kysyinkin tekstiilipuolen myyjiltämme, mitä tuotteita asiakkaan kannattaa katsoa tarkemmalla silmällä. Ulkovaatteissa mainittiin useammalta taholta parkatakit, jotka ovat lämpimiä ja pitävät sekä tuulta että kosteutta. Valikoimassa riittää takkeja usealta eri valmistajalta, eri hintaluokissa ja eri väreissä.


Rentoon vapaa-aikaan suositeltiin niin naisille kuin miehille huppareita ja collegehousuja. Kaikilta tunnetuilta valmistajilta on tarjolla malleja, joten omien mieltymystensä perusteella voi pukeutua joko Puman, Adidaksen tai Niken kuosiin.

Koska talvi ei ole vielä saapunut Tampereen seudulle, on myös lasketteluvaatteissa hyviä tarjouksia. Naisille rinteeseen vaatepuolen asiantuntijat ehdottivat norjalaisen Helly Hansenin laadukkaita takkeja ja housuja. Miesten lasketteluvaatteista nostettiin puolestaan esille kotimaisen valmistajan, Icepeakin, tuotteita.

Hiihtoharrastus alkuun välineiden hankkimisella


Vuosi sitten aikainen talvi näkyi suksien kysynnässä, mutta tänä vuonna alkutalven lupaus hiihtokeleistä suli vesisateissa. Suksia ja hiihtovaatteita onkin vielä runsaasti jäljellä, joten nyt on oiva tilaisuus hankkia tarvittavat välineet hiihtämiseen, koska talvi tulee enemmin tai myöhemmin.


Jos aikoo aloittaa uuden vuoden lupauksen siivittämänä liikuntaharrastuksen, kannattaa suksipaketin ostamista miettiä. Hiihtokelien saapuessa ladulla kun polttaa tehokkaasti kaloreita, kehittää voima- ja kestävyysominaisuuksia sekä virkistää mieltä. Mikäli hiihtämään haluaa mahdollisimman helposti, ovat pitopohjasukset harkinnan arvoinen ostos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti