keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Tämän talven hittituote on…

[Teksti & kuvat: Pekka Stenlund/ Sportia-Pekka]

Sportia-Pekan blogia perustettaessa kukaan ei osannut odottaa, kuinka haastava tästä talvesta tulisi. Pakkasella ei sada lunta, ja lumisateiden jälkeen lämpömittari ei pysy pakkasen puolella. Epävakaat olot ovat tehneet niin talviurheilusta kuin urheiluvälinekaupasta haastavaa, mutta luoneet samalla kysyntää tietyille tuoteryhmille – kuten nastakengille.

Otsikon loppuosa on näin ollen Icebugin nastakengät, joita on jo muutamaan otteeseen käsitelty blogissamme. Valmistajalta saatujen tietojen perusteella kengät ovat olleet varsinainen hitti Suomessa ja muualla maailmassa, minkä seurauksena tietyt mallit ovat loppuneet melkein kokonaan.

Icebug JOKK BUGrip® miehekästä kokoa 45.

Sportia-Pekan kenkävalikoimassa löytyy vielä hajakokoja useista malleista, mutta miehille on arkiliikkumiseen tarjolla hyvin kokovaihtoehtoja Icebug JOKK BUGrip® -kävelykengästä, joka on hyvän pitonsa, keveytensä ja käyttömukavuutensa takia oiva valinta ulkoiluun tämän hetkisillä keleillä.

Icebugin juoksukengistä tiensä mies- ja naiskäyttäjien jalkoihin on löytänyt Icebug DTS BUGrip®, joka on lähes loppuunmyyty. Sen sijaan toisesta juoksukengästä riittää kokovaihtoehtoja niin miehille (Icebug PYTHO2 BUGrip®) kuin naisille (Icebug PYTHO2-L BUGrip®).

Nastajuoksukenkiä saa vielä hetken.

Viiden millimetrin kantakorotuksella varustettu PYTHO2 on kantakorotukseltaan peräti yhdeksän millimetriä matalampi kuin DTS, joten Pytho soveltuu paremmin myös vauhdikkaaseen juoksuun, koska tuntuma juoksualustaan säilyy koko ajan hyvänä.

Viimeiset hetket kunnon nastakenkien hankkimiseen ovat siis käsillä. Varsinkin kun blogiin kirjoittanut sijoittaa tulevien vuosien talvijuoksuun ostamalla itselleen yhden parin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti